Üveg tolóajtók

Praktikus és esztétikus megoldás – a tolóajtó

Kezdjük talán azzal, hogy miért is jó megoldás szinte bárhol a tolóajtó használata! Az olyan helyiségekben, szobákban és irodákban, ahol nincs elég hely egy nyíló ajtószárnynak, magától értetődő a tolóajtó beépítése, de a bútorzat mérete és elhelyezése is indokolttá teheti az alkalmazását. De nem csak a helytakarékosság jegyében dönthetünk e megoldás mellett. Gondoljunk bele: egy mutatós üveg tolóajtó dekoratív és esztétikus lakberendezési elemként is tökéletesen megállja a helyét, akár a fürdőszobában, akár a konyha és az étkező között kerül beépítésre.

Egyedi gyártású üveg tolóajtók

Egy szokatlan elrendezésű tér kreatív megoldásokért kiált, és az üveg tolóajtók remek eszközt nyújtanak ehhez. Legyen szó látható vagy rejtett vasalattal ellátott, falban vagy fal előtt futó változatról, vállalkozásunk minden esetben biztonsági üvegből készíti a termékeit. Akár egy-, akár kétszárnyú üvegajtó beépítését igényli az ingatlan elrendezése, a felhasznált üveg lehet áttetsző, színes, vagy matt, ez kizárólag a megrendelő egyéni elképzelésétől függ, és mi minden esetben igazodunk a kívánt stílushoz.

A beltéri ajtók szerepéről

Az otthonunkon belül is szükségünk van privát szférára, amelynek megteremtéséhez nélkülözhetetlen az ajtó. Noha az üveg tolóajtó finomabb megoldásnak tűnik, mint például egy tömör faajtó, a megfelelő színnek és a kifogástalan beépítésnek köszönhetően ugyanolyan intimitást biztosít, mint masszívabb társa. Ne féljünk hát az otthonunk bármely helyiségéhez üvegajtót választani: az edzett üveg szép, biztonságos és kifejezetten modern hatást kelt.

Tekintse meg referenciáinkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére!

Üveg tolóajtók látható vasalattal

Egyszárnyú

Kétszárnyú

Rögzített üveggel

Üveg tolóajtók rejtett vasalattal

Egyszárnyú

Kétszárnyú

Falba becsúszó

Teleszkópos